Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta dźwiękowa Zintegrowana - Pytanie

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was

Mam takie pytanie z moją kartą dźwiękową zintegrowaną najprawdopodobniej jest coś nie tak,mam głośniki 2.1 w czym lewy nie ma dźwięku próbowałem już wszystkich znanych porad i nic nie pomogło,i teraz takie pytanie-chciałbym kupić głośniki 5.1 tylko czy kupować ? takie z leksza ryzyko mimo że dużo nie stracę...

Prosiłbym o szybką odpowiedź 

Płyta główna:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813130210

Z góry dzięki  :ninja:

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Jesteś pewien, że to wina głośników? Mógł paść kabel po prostu (lub wtyczka). Pierw spróbuj na innych głośnikach. Jak nie zadziała, to płyta na gwarancję (jeżeli jeszcze nie minęła) lub dedykowana wewnętrzna dźwiękówka.

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

ale ja uważam że to wina właśnie tej karty dźwiękowej zintegrowanej ! jak podpinam do komórki to obydwa głośniki działają tylko pytam czy warto kupować głośniki 5.1 ? bo nie wiadomo czy będą działały co nie ? niestety od kolegi nie pożyczę bo powiedzmy że nie jest do tego chętny  8S

* na innych głośnikach [2.1] również próbowałem i też tylko jeden działał [wszystko dobrze poustawiane w ustawieniach]..

​     ​

Opublikowano

To w takim razie wina dźwiękówki. Nie wiem po co chcesz kupować głośniki 5.1 skoro masz uszkodzoną kartę. A czy warto? No wiesz, to zależy. Bo są głośniki "5.1" za 300zł ale to jest kompletny szajs. Porządne głośniki to się tak zaczynają od 1000 zł (cenę strzelałem bo rynek sprzętu komputerowego jest trochę zachwiany ostatnio). Chociaż ci wszyscy "eksperci" twierdzą inaczej, nie wiadomo czemu.

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

w takim razie będę musiał poszukać jakiejś karty dźwiękowej nowej,w każdym razie dzięki,temat do kosza....

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...